Strategic Mastermind

Waar sta je nu?

Je bent zo hard aan het werken in je bedrijf dat je er niet eens meer toe komt om je vele nieuwe ideeën in de praktijk om te zetten.  Het frustreert je dat er nieuwe horizonten lokken maar dat je te veel opgeslorpt wordt door je bedrijf.  (OK, misschien is het niet zooooo erg maar je weet dat dat wel de valkuil is van elke succesvolle ondernemer.)

Waar wil je zijn?

Je hebt de kans gecreëerd om nieuwe initiatieven te nemen wanneer jij dat wilt want jij bruist van de ideeën. Plannen smeden en strategieën bedenken is nu eenmaal een passie die jou het ondernemerschap heeft ingestuurd.

Jij bent voltijds ondernemer én je doet je goesting.   Jouw bedrijf is mooi gegroeid en dat helemaal op de manier die bij jou past. And there’s probably more….

Je onderneemt en je leeft en eigenlijk zijn dat gewoon synoniemen. Je hebt immers geen beroep, jij bént ondernemer.

Hoe ga je daar geraken?

De oplossing is eenvoudig:

Je omringt je met een groep van peers.  Jij creëert jouw eigen Raad van Advies.

Je wint in één klap jaaaaaaren ervaring, expertise en bakken kennis.  En niet te vergeten, een heel nieuw netwerk opent zich voor je. Wij zijn een Mastermind van succesvolle, ambitieuze ondernemers die elk kwartaal afspreken om de smart phone 1 dag uit te zetten. 1 Dag in het teken van de groei van jouw bedrijf.

Hoe gaat dat praktisch?

1 dag – maximum 6 Ondernemers – 1 uur per bedrijf

Vooraf: je stuurt je case door naar hello@thehouseofmastermind.com

Jouw uur: jouw Raad van Advies stelt je vragen, er ontstaat een groepsdiscussie, wij formuleren ons advies voor jou.

Achteraf: je ontvangt een schriftelijke weergave van het geformuleerde advies zodat je gelijk aan de slag kan.

 

Tussen de kwartaalmeetings door: je blijft in contact met jouw mastermind groep in een besloten Lin groep waarin je elkaar verder vragen kan stellen, kan adviseren, motiveren en inspireren.

Waar en Wanneer?

REEKS 2020 VOLZET

Telkens op een andere plek in Vlaanderen. Voorzie de ganse dag van 9u tot 17u.

Engagement?

Je engageert je voor 6 bijeenkomsten. Dat is een commitment voor jezelf en voor je collega’s. Daarvoor maak je je een ganse dag vrij. Je bent bereid om je hiervoor te verplaatsen naar een andere provincie. Jouw investering bedraag 4999€ excl btw, betaalbaar met KMO-Portefeuille, catering incluis. Leden van de Strategic mastermind krijgen 10% korting op de masterclasses en de business retreat en mogen hun bedrijf minstens één keer komen voorstellen op een van de regionale mastermind bijeenkomsten, masterclasses of netwerkactiviteiten van The House of Mastermind.

Toetreden?

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Stel je kandidatuur om toe te treden tot een van onze Mastermind groepen.
Stuur je vraag en motivatie naar hello@thehouseofmastermind.com of contacteer ons via de website.

Goedele zal je binnen de 3 werkdagen contacteren om een intake gesprek te plannen. 
Op basis van dit intake gesprek gaan we samen na welke Mastermind groep het meest bij jou past. 

Jij verdient tenslotte de beste Raad van Advies voor jouw bedrijf.

FAQ

Veel gestelde vragen

Er bestaan verschillende definities van maar hier volgt de mijne:

Een mastermind is een groep van gelijkgestemde mensen, hier ondernemers, die op geregelde tijdstippen samen brainstormen over topics die hen aanbelangen (hier hun business, entrepreneurship of hun leven/kwaliteiten/groei als ondernemer) met als doel nieuwe inzichten op te doen en elkaar naar een hoger niveau op te tillen. De leden van de Mastermind vormen elkaars Raad van Advies.

Uit de tunnel geraken is de belangrijkste reden. Op je eentje of enkel met de medewerkers van je bedrijf nadenken eindigt vaak in een tunnelzicht. Dat verhindert je heel vaak om out of the box te denken, je geraakt vast in uitspraken als “ja maar in mijn sector….” Door te sparren met ondernemers die met afstand (en zonder emotionele band) naar je bedrijf kunnen kijken, open je telkens opnieuw je geest en ga je naar huis met frisse soms verrassende ideeën. Bovendien zijn we allemaal elkaars grootste supporter.

1. Jij wil met gelijkgestemde gesprekspartners rond de tafel zitten. De Mastermind Leader doet voor jou de selectie.

2. Jij wilt je tijd nuttig besteden. Een koffieklets is gezellig maar niet tijdens de werkuren. De Mastermind Leader speelt de juf/meester indien nodig.

3. Jij wilt een advies op jouw vraag. Als we afdwalen van het onderwerp of iemand “pikt jouw tijd” dan is de Mastermind Leader er als waakhond.

4. De volgende meeting gaat altijd door. Ze wordt professioneel georganiseerd en hangt niet af van iemands goesting of organisatietalent.

5. Jouw Mastermind Leader heeft geen verborgen agenda, evenmin als jouw collega-ondernemers.

6. Jouw Mastermind Leader is getraind om groepen te leiden, overzicht te houden, pijnpunten eruit te halen en schuwt niet om met zijn/haar coachende vaardigheden jou een spiegel voor te houden.

7. Na afloop bezorgt de Mastermind Leader jou een schriftelijke neerslag van het geformuleerde advies. Zo kan je jouw creatieve brein volop laten draaien tijdens jouw moment.

8. Je commitment is groter. Je sluit immers een contract af in de eerste plaats met jezelf én met je collega-ondernemers. Wij kunnen rekenen op elkaar, in goede en slechte tijden. 

Er geldt een maximum aantal deelnemers van 6. Wanneer er een plaats vacant is kan je instappen. Contacteer ons om te weten in welke groep er vandaag ruimte is: hello@thehouseofmastermind.com.

2499€ excl. btw voor de regionale mastermind Stop Thinking Start Doing.

4999€ excl btw voor de Strategische Mastermind.

Beide betaalbaar met KMO-Portefeuille (30% subsidie voor kleine bedrijven, 20% voor grote bedrijven)

250€ voor een proefsessie bij de maandelijkse Mastermind Stop Thinking Start Doing waarna je samen met de Mastermind Leader beslist of deze formule en deze groep dat is wat jij nu nodig hebt.

Voor de strategische Mastermind Gold is een gratis en uitgebreid intakegesprek voorzien met de Mastermind Leader.

Dat kan enkel in overleg met de Mastermind Leader. Die zal beoordelen of de kwaliteit van de groep/sessie bewaard blijft.

De masterclasses zijn momenten waarop we een specialist uitnodigen om dieper op een bepaald onderwerp in te gaan. De thema’s worden gekozen naar wat er leeft binnen de mastermind groepen.

De Strategische Mastermind wordt geleid door stichter en coach Goedele Van Kerschaever evenals de regionale groep in het Pajottenland. De andere groepen worden binnenkort geleid door ge-oefende mastermind leaders.

Zoals met alles geldt: dat hangt af van jouw inzet. Regelmatig hoor ik dat deelnemers al na 1 sessie hun investering terugverdiend hebben. Omdat ze een gouden tip gekregen hebben of vaak omdat ze ook hun eigen ideale klant in de groepen ontmoeten.
Jouw commitment is doorslaggevend voor jouw succes.
Ook voor je business geldt dat niemand het voor je kan doen maar dat je het niet alleen hoeft te doen. Dus neem de beslissing en ga er dan ook volop voor. The Universe and the Mastermind have your back!

Natuurlijk mag dat, je bent alvast welkom in onze besloten maar gratis facebookgroep “Stop Thinking Start Doing.” Gewoon even de vragen beantwoorden zodat ik weet wie je bent. Je kan er alvast de sfeer opsnuiven, de kalender terugvinden van de live bijeenkomsten en je vragen stellen. Ik zie je graag daar.