GRATIS WEBINAR

De Grootste Groeiversneller die Ondernemen Leuker & Lichter maakt.

Want samen kom je verder

Werk jij vooral in je bedrijf en maar weinig aan je bedrijf?

Heb je het gevoel dat je stilstaat? Dat je het moeilijk vindt om knopen door te hakken? Waardoor je ook na je werkdag blijft piekeren en je niet echt ten volle beschikbaar bent voor je partner, je kinderen …

Voel je je soms eenzaam als solo-ondernemer? En zou je graag meer sparren met inspirerende collega-ondernemers?

In dit webinar vertel ik je​

Want dankzij de kracht van een Mastermind

Waarom Petra Demeyere, medezaakvoerder installatiebedrijf Lagrou Philippe en kunstenares The House of Mastermind een echte aanrader vindt?

Tijdens de Masterminds kan je als zakenmensen onder elkaar overleggen over de vragen waar je mee zit. Je leert elkaar beter kennen waardoor je makkelijker gaat doorverwijzen in je eigen netwerk. Van grote meerwaarde vind ik het adviesrapport dat we achteraf ontvangen. Je herleest dan nog eens de feedback en kan er direct mee aan de slag. Ook het persoonlijk contact met Goedele stel ik erg op prijs. Ze is altijd ter beschikking voor een babbel en een extra tip. Het zit hem soms in kleine dingen die een grote waarde leveren.
Petra Demeyere
medezaakvoerder installatiebedrijf Lagrou Philippe en kunstenares

Wie is Goedele?

Goedele is de oprichtster van The House of Mastermind. Een goedlachse spring-in-‘t-veld die er geen doekjes om windt en houdt van actie en een liefdevolle schop onder de kont.

“Ondernemen zit mij in het bloed, maar dat betekent niet dat dat altijd van een leien dakje liep.

In de beginjaren wisselde ik voortdurend tussen interimjobs en het zelfstandig ondernemerschap. Wat me heel wat energie kostte.

Het kantelmoment kwam toen ik inzag dat ik ter plaatse bleef trappelen door per se alles alleen te willen doen. Ik schakelde een businesscoach in en koos resoluut voor een carrière als rouwexpert. Daarnaast startte ik met een vriendin en een collega een eigen mastermindgroep op. En niet veel later was mijn bedrijf rendabel.

Ik had namelijk een sterke focus en voelde me gesteund door de collega-ondernemers in mijn mastermindgroep. Ik had vleugels gekregen. Of zo voelde het toch.

Dus organiseerde en leidde ik steeds meer mastermindgroepen: The House of Mastermind was geboren. Omdat ik van masterminden niet alleen een begrip wil maken, maar een must-do, een evidentie voor elke ondernemer. Want je bent zoveel wijzer als je je omringt met experts, en dat zijn we allemaal in ons vakgebied, op onze eigen manier. Je verhoogt je draagkracht en je daadkracht, waardoor je zoveel sneller groeit dan als je in je eentje zou blijven ‘proberen’.”