"Vrouwelijk Leiderschap for Leading Ladies"
Full Moon Program 28 tem 31 maart 2021

Lead your Life & Business in the full potential of the Godesses within You

Voor wie weet of wil weten wat Sisterhood voor jou kan doen op persoonlijk én op zakelijk vlak.

Na dit programma:
Dit programma is voor jou als:

Deelneemsters aan het woord

Geheel onverwacht is deze retraite op mijn pad gekomen. Na de uitleg te hebben gehoord wat het programma inhield, heb ik geen moment getwijfeld. Ik keek er enorm naar uit en voelde in me dat er iets op til stond. Na een vermoeiende autorit naar de locatie was het heerlijk om met gigantisch veel liefde en warmte vanaf de eerste moment van aankomst te worden welkom geheten.

Het was een prachtige vrouwencirkel waarin er zoveel openheid, vertrouwen en respect was en waar iedereen volledig zichzelf kon zijn. Transformatie is het grote key-woord.

Uit alle aangeboden activiteiten haalde ik “kapstokken” om mee te nemen in mijn verdere groeiproces. De retraite heeft me veel inzichten, praktische tips en nieuwe vriendschappen gegeven.

Ik raad de retraite aan alle vrouwen aan die willen groeien en verdere concrete stappen in hun dagelijkse en zakenleven willen zetten.

Ik zou de retraite direct opnieuw doen om weer nieuwe lagen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.”

Machteld Gysen, Intuïtief Massage

“De totaalbeleving was top, moeilijk te omschrijven in woorden. Ik doe een poging: waardevol, magisch, verbinding, transformerend, good vibes, flow, sisterhood.

Deze beleving zit in elke cel verankerd en neem ik voor altijd mee, in alles wat ik doe, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak!

Ik zou meteen opnieuw deelnemen, absoluut!

Elke vrouw die vooruit wil, die haar eigen ding in de wereld wil zetten, die haar eigen leven wil leiden in connectie met wat voor haar belangrijk is… schrijf je in!”

Kathia Permentier, Gedrag en Hond

“Ik ben in het programma gestapt zonder veel na te denken, ik VOELDE dat ik daar moest zijn. Al jaren zat ik in een proces van persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik was klaar om dit proces af te ronden, de transformatie te voltooien maar ik had nog iets te kort.

Ik heb het mogen vinden op de retreat, de ontbrekende puzzelstukjes om mijn “nieuwe ik” vorm te geven. Gedragen worden door de Sisterhood, bekrachtigd worden in mijn “vrouw-zijn“, herinnerd worden aan de wijsheid die ik in mijn schoot draag.

Ik gun het iedereen, elke vrouw op deze planeet om te mogen ervaren wat ik dit weekend heb mogen meemaken. Ik ben dankbaar, geheeld en versterkt. Dankjewel.”

Een deelneemster.

Wie zijn de Godinnen?

In dit programma verkennen we 7 Godinnen die in elk van ons wonen. Ze bezitten allemaal eigenschappen die we op ieder moment kunnen inzetten om te groeien. We ontdekken de innerlijke aspecten van elke Godin zodat jij hen ook na dit programma kan activeren om je Vrouwelijk Leiderschap op een doeltreffende manier in te zetten. 

De archetypes waarop we ons baseren zijn beschreven in het boek ” Godinnen in elke vrouw” van Jean Shinoda Bolen.

Foto Spiri-19
PROGRAMMA Overzicht
 • Module 1: “People”, the most important P. Connection is the key. (Circle)
 • Module 2: Where do you want to go to? Clearing your Vision. (Nature Walk)
 • Module 3: How do you want to get there? The importance of renouncing your Strategy. (Creative workshop)
 • Module 4: Integrating Intuïtive Feminin Wisdom (Rhythme & Dance)
 • Module 5: Awakening the Internal Fire, your Mission Statement. (Fire Ritual)
 • Module 6: Translating the internal Fire into a Business Strategy. (Mastermind)
PRAKTISCH
 • Van zondag 28 maart, aankomst tussen 17u en 19u tot Woensdag 31 maart, 13u.
 • Locatie: La Divine Providence, Wodecq
 • All-in formule in een gedeelde kamer (catering, verblijf, programma, begeleiding, workshops, sauna)
 • Inclusief 3 voorafgaande Mastermind Calls (21 jan, 5 febr, 5 maart, telkens om 11u)
 • Investering 888€ ex btw, met KMOP mogelijk (180€ verblijf & catering – subsidieerbaar bedrag: 708€ dus eigen bijdrage: 495,60€ + 180€ verblijf/catering + terugvorderbare btw)
 • Corona- & Bubble Proof volgens de laatst geldende richtlijnen.

Maya Hanssens, Gastvrouw La Divine Providence & Equicoach

Jouw Leadership’s Coaches

Sille Brouwer, Oprichter van 2BU, Kleurexpert, Transformatiementor & Mastermind Coach

Van Maritiem Officier, via Gezinswetenschappen naar Kleur, Stijl & Business Coach. Een rugzak met een unieke inhoud aangevuld met een positieve & kleurrijke blik, op binnen en buiten met als ultieme doel zichtbaar jezelf zijn als lichtende ster voor Intuïtief Vrouwelijk Ondernemerschap.

Goedele Van Kerschaever, Oprichter van The House of Mastermind & Business Mentor

Ondernemer sinds 2013, ervaring in retail & creatieve beroepen, Rouwspecialist en vandaag Full Time Mastermind Coach, Mentor en Advisor voor Solo-Ondernemers. Prettig gestoord, Artemis-bloed in de aderen, combineert pragmatisme met een vleugje spiritualiteit.

Inge Spanjaard, Female Empowerment Revolutionist & Oprichter van de Be A Woman Academy

Cyclusexperte en Energetisch Healer. Rolmodel voor vrouwelijke ondernemers. Gepassioneerd door onze cyclische natuur en gezonden op onze Aarde met de missie deze oude vrouwelijke Wijsheid weer toegankelijk en toepasbaar te maken.

Ook goesting?

Meld je aan voor een intake gesprek

Omdat dit een Bijzonder Programma is voor Bijzondere Vrouwen,  maken we graag tevoren met je kennis. Dit is een vrijblijvend gesprek waarbij we aftoetsen of dit Programma dat is wat op dit ogenblik bij jou past. Wij kijken er alvast naar uit je te spreken!

Goedele, Sille & Inge