ONTMOET ONS TEAM

Immer goedgezinde Sille Brouwer is Mastermind Coach voor West-Vlaanderen. Ze leidt er met veel drive, sympathie en empathie de groep ondernemers in Roeselare. 

Van achtergrond is ze, hou je vast, “Maritiem Officier”. Een parcours langs gezinswetenschappen, kleur-, stijl- en business coaching bracht haar tot wie ze vandaag is: jouw transformatiecoach. Ze begeleidt jou om meer zichtbaar te worden en maakt daarbij dankbaar gebruik van kleuren. Sille houdt dan ook van, hoe kan het ook anders, schilderen, art journaling en kleurenergie.

Haar Mastermind stijl is energetisch. Ze voelt de deelnemers supergoed aan, zal flexibel zijn in aanpak maar nooit het doel uit het oog verliezen: elke deelnemer liefdevol aanmoedigen en laten groeien op zijn/haar tempo.

Sille in één woord omschrijven is moeilijk maar als het echt niet anders kan dan kiezen we voor “intuïtief”

 

Trots op ons team member Sille Brouwer, zaakvoerder van 2BU

Spring- in’t-veld Goedele Van Kerschaever, is oprichter van The House of Mastermind. Zij leidt de business en is Mastermind Coach voor de VIP’rs en Online.

In een ver verleden heeft ze kunstwetenschappen en tolk gestudeerd en ze is de eeuwige student gebleven. Van fotografie tot bedrijfskunde, van marketing management tot rouwtherapeut. Die leergierigheid bracht haar van internationale samenwerking, naar marketing en sales en tenslotte op het pad van het ondernemerschap. Daar voelt ze zich als een vis in het water.

Met dezelfde nieuwsgierigheid benadert ze elke deelnemer aan haar mastermind sessies. Haar Mastermind stijl is no-nonsense. Ze windt er geen doekjes om, houdt van actie en een liefdevolle schop onder de kont. Ze waakt er als geen ander over dat elke deelnemer gehoord, gezien en begrepen wordt en elke keer met nieuwe inzichten kan verdergaan. En oh ja, ze is een beetje “Spiri-wiri”.

Goedele’s lijfspreuk is “J’ai décidé d’être heureux parce que c’est bon pour la santé.” (Voltaire)

 

Optimistische Dorien De Brabanter, Mastermind Coach in het mooie Pajottenland, ontdekte dat ze meer van de mens achter de cijfers hield dan van de mooie statistieken die ze bestudeerde. Ze besloot dan ook het roer om te gooien en drastisch van koers te veranderen. Ze maakte een succesvolle start als hypnotherapeut en body language specialist. 

Dorien haar Mastermind stijl is actief luisterend. Ze hoort je, (h)erkent je en met de nodige kwinkslag, vat ze precies samen wat jij nodig hebt. 

Dorien haar favoriete quote is: “Je kan nooit de richting van de wind bepalen, alleen de stand van je zeilen.”

Je bent de enige die het kan doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.
Goedele Van Kerschaever
Oprichter van The House of Mastermind