Business coaching

Waarom een individueel traject ?

  • Omdat je heel persoonlijke zaken mogelijk liever individueel aanpakt., denk maar aan trauma’ s of overtuigingen waar veel schaamte op zit.
  • Omdat je je makkelijk laat afleiden en je minder tijd wilt verliezen.
  • Omdat je een nieuwe weg aan het ingaan bent en nood hebt aan frequent overleg.
  • Omdat je een winnaar bent, alle bullshit wilt opruimen en echt niets uit de weg gaa

Goedele Van Kerschaever

Specialismen: masterminden, belemmerende overtuigingen, high performance habits, rouw & verlies

Wat maakt Goedele uniek?

De combinatie mindset en heartset is de USP van Goedele. Ze is heel pragmatisch, down to earth en tegelijk heeft ze zelf de kracht ondervonden van energetisch, systemisch en spiritueel werk. Die balans tussen denken en voelen geeft ze graag door aan haar cliënten. Daarnaast werkt haar energie bijzonder aanstekelijk.

Opleidingen: Open mind coach, trauma- en rouwtherapeut bij Centrum Open MInd, Lovendegem. Postgraduaat Rouw & Verlies, Artevelde Hogeschool. Breakthrough Coach bij Els Van Laecke Academy. Ongoing: trauma & systeemcoach

Wat zeggen onze deelnemers

Ik zag Goedele en haar bedrijf regelmatig verschijnen en keek altijd naar haar op omdat haar marketing zo professioneel overkwam. Zij had zo’n mooie website, postte regelmatig op sociale media, verstuurde nieuwsbrieven, verkocht een e-book, organiseerde lezingen,… Dat wilde ik ook! Goedele voorzag voor mij een coachingtraject op maat. We werkten rond mijn doelen, mijn ideale klant en marketing, maar ook rond mijn mindset, keuzestress en onzekerheid. Goedele stelde de juiste vragen om me verder te doen nadenken en me ervoor te behoeden dat ik opnieuw in mijn valkuilen zou trappen. Ze gaf haar eerlijke mening en durfde me af en toe confronteren. Ze is ook een goede motivator die je een spreekwoordelijke schop onder je kont geeft als het nodig is.

Kim De Ridder

Ik heb er even over gedaan om over te stappen naar een persoonlijk traject, maar al na de eerste afspraak was het me duidelijk dat dit nodig was.

Het was voor mij daarom niet allemaal nieuwe informatie, maar ik kreeg  betere inzichten over hoe de informatie te benutten waardoor objectieven duidelijker werden en uitgesproken worden…

Harm Muizer

gratis plan

Gratis template voor jouw businessplan

When you fail to plan, you plan to fail.