Diary of my Spiritual Awakening: ik beken.

85909027-BA33-4C25-815E-ED0D99655A6C

Wow, beloftes maken schuld.

Ha nee, geen beloftes over 100 000€ omzet (dat manifesteer je toch gewoon zelf 😉 ), 10 nieuwe klanten per week of de ontdekking van het Licht. Wel de belofte dat we iedereen verwelkomen die vertrokken is voor haar spirituele reis. Of je nu nog in de deuropening staat omdat het GDV* spannend is om die eerste stap te zetten of je nu al de Spiriwiri Oceaan hebt overgestoken en op punt staat een nieuw Continent te ontdekken.

En zal ik je wat bekennen? Ok, ik ben misschien de deur al uit, al een klein rugzakje gevuld, maar ik ben ook nog maar pas het blokje om. Soms voelt het althans zo. Wanneer ik misschien net als jij, lees en hoor wat anderen al kennen of kunnen. Of, lieve nieuwe lid van onze Spirwiri Mastermind groep, ik kijk naar jou op omdat jij al op zo jonge leeftijd al dit pad op bent gegaan – waw! (je weet wie je bent 😉 )

Andere momenten denk ik, voel ik, weet ik dat het Weten in mij zit. Dat het een kwestie is van tijd, geduld maar bovenal van Vertrouwen dat het eruit komt. Gisteren zei een lieve Vrouw mij: “je wordt geleid” En ik dacht, man (vrouw 😉 ), dat is ongelooflijk waar!

Net als bij jou, gaat er ook door mij vanalles heen. Zelfs nu op dit eigenste moment denkt mijn bange brein “Oei, is dit wel interessant genoeg om neer te schrijven? Geef ik nu wel genoeg waarde? Moet ik er straks niet een Call to Action aan toevoegen?”

Stop, genoeg. Ik vertrouw. Ik ben immers te weten gekomen dat ik màg inspireren, dat het zelfs een stuk van mijn wezen is om gewoon te Zijn, te Delen en daarmee anderen te aan te steken met mijn Vuur. Life can be so easy 😉

Wil je weten hoe ik dat te weten ben gekomen? Onder meer Linda Nuyts en Kim Vandenbergh brachten aan het licht wat ik eigenlijk al wist. Maar het is zo geruststellend als iets of iemand je daarin bevestigt. 

Het mag. Jij mag.

Liefs, Goedele

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment