Diary of my Spiritual Awakening: dag 1

©Kim Vanbesien Fotografie

Het is avond. Ik open nog eens mijn computer omdat ik vind dat ik dringend een nieuwsbrief moet schrijven naar mijn volgers. Omdat het lang geleden is ten eerste én omdat er zoveel gebeurd is in de tussentijd. Ik heb het gevoel dat ik ze “moet” informeren. Hoewel ik daarmee zondig tegen mijn eigen principes. Een principe op een dag bedacht door mijn bange brein. Je eigen processen delen, dat doe je pas, als je ze min of meer hebt afgerond. Dan pas heb je recht van spreken. Dan pas ga je je potentiële klanten niet afschrikken dat je er zelf nog middenin zit…

 

Een uitvinding dus van mijn bange brein. Want de laatste dagen of weken, bewezen het tegendeel. Hoe meer ik, in een besloten groep welleswaar, mijn processen deel, hoe sneller mensen aanhaken op mijn energie en besluiten klant te worden. What is happening?!

 

Dus op dit eigenste moment, bedenk ik me: ik leg een dagboek aan. My diary of Spiritual Awakening.

 

Man, wat klinkt dat groots. En toch klinkt het steeds minder groot. Werkelijk, tot voor enkele maanden, had ik de grootste moeite om “Spiritueeel” in mijn mond te nemen. Het voelde als een veel te hete aardappel die ik echt niet erin wilde proppen, te bang om mijn ganse verhemelte en tong te verbranden. Langzaam maar zeker, voelt de hot patatoe als een zachtgekookt Charlotje, nog net geen zalig smeuiig pureetje… 😉

 

En toch bewaar ik op dit moment nog de naam van die besloten, veilige facebook groep: de Spiriwiri Mastermind. (Ja, je mag ons gerust opzoeken) Want Spiriwiri staat ook voor Humor, staat voor “laten-we-ons-zelf-ook-niet-altijd-te-serieus-nemen” Ja, misschien zijn we wel Heksen maar we rijden met de auto of de fiets (dat is beter voor het Klimaat) en we hebben een job zoals iedereen. (Enfin, dat is misschien niet helemaal waar, de meesten van ons Ondernemen helemaal op onze Eigen-Wijze manier 😉 )

 

Denk je “OMG wat zijn die zotte madammen van plan?” Surf naar onze groep en vraag je lidmaatschap aan. Ik beloof je niets. Ik beloof je geen serieux, ik beloof je geen 100 nieuwe klanten of 100 000€ omzet. Ik geef je ruimte om er gewoon jezelf te zijn en samen met ons jouw Spirituele Reis te maken.

 

Welkom, Spiriwiri Goedele.

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment