Onze MASTERMIND formules

Maar eerst, wat is dat voor een beest, Masterminden?

Napoleon Hill gebruikt in zijn boek “Think & Grow Rich” (must read!) voor het eerst officieel de term “Mastermind”. Hij beschrijft het als een groep mensen die hun kennis en kunde samenbrengen om in harmonie een gemeenschappelijk doel na te streven. 

Dat doel is voor ons onze Business doen groeien. Wij brengen Ondernemers samen uit verschillende sectoren, met verschillende achtergronden en specialisaties om samen na te denken over onze Zaak. Om elkaar Advies te geven en te Ondersteunen. Om elkaar een schop onder elkaars kont te geven of een liefdevolle schouderklop naargelang. 😉 

Wat ons onderscheidt van andere Mastermindgroepen is:

Online Mastermind

1 Keer per maand een online Meeting met je Collega-Ondernemers. De groep wisselt van samenstelling, er zijn meerdere momenten per maand. 

“Stop Thinking, Start Doing”

Voor wie een maandelijkse schop onder zijn kont wilt om kort op de bal te spelen en in actiemodus te blijven. Krachtig, resultaatgericht & efficiënt.

Offline Regionaal

1 Maandelijkse live bijeenkomst in jouw regio. met een vaste groep Collega-Ondernemers en een vaste Mastermind Coach. 

“Stop Thinking, Start Feeling”

Voor wie maandelijks wilt van gedachten wisselen, scherp gehouden wilt worden en niet bang is voor een Spiegel of een “ongemakkelijke” vraag. 

VIP Offline & Online

1 Bijeenkomst per kwartaal met een vaste groep Collega-Ondernemers en een vaste Mastermind-Coach op een A-locatie.

“Stop Thinking, Stop Doing, Start Levelling Up”

Voor wie een grondige analyse wilt, diepgaand Advies en open staat voor Coachende oefeningen om meteen door te pakken. 

SPECIALLEKES

Program Vrouwelijk Leiderschap for Leading Ladies

Voor Vrouwelijke Business Owners die:

Training tot Mastermind Coach

REEKS 2020 VOLZET

Voor ondernemers die zelf een mastermind groep willen opstarten. 

Je wilt je klanten of je collega-ondernemers samenbrengen in een echte Mastermind maar je weet niet hoe je dat doet en of je wel alle skills in huis hebt? Deze training stoomt je klaar om topresultaten te behalen voor jouw deelnemers. Na een succesvolle training ontvang jij het Trained by The House of Mastermind Certificate.

Interesse voor een training in 2021, stuur ons een bericht.

Private Adviesraad

Voor Ondernemingen die:

Wij stellen op basis van jouw noden een ervaren Team samen dat 1 keer per kwartaal of 1 keer per trimester In Company komt Adviseren. Interesse? Contacteer ons voor een gesprek.

Individueel Advies, Mentoring of Coaching

Als het een uitsluitend een kwestie van mindset was, dan stond je al daar waar je wilt staan. Daarom gaan wij een stap verder. Onze adviseurs zijn getraind om je niet louter mentaal bij te staan maar ook om je te helpen vastgeroeste patronen en overtuigingen tot en met trauma’s, op te ruimen. We love shit.  😉 

Al onze Mastermind Coaches werken ook graag een individueel traject met je uit. Contacteer hen als je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek wenst.

Goedele Van Kerschaever

Oprichter The House of Mastermind. Ervaring als Ondernemer in retail, creatieve beroepen en als Coach/Therapeut. Rouwspecialist en Liefdevolle directe Spiegel.

goedelevk@thehouseofmasterimnd.com

Dorien De Brabanter

Zaakvoerder van Ador, Hypnotherapeut, Lichaamstaalexperte, trainer & Mindset Coach. Een unieke toolkit om jou te ondersteunen op weg naar jouw Succes.

doriendb@thehouseofmasterimnd.com

Sille Brouwer

Kleurexpert & Transformatiementor. Zichtbaar jezelf zijn, van binnen en buiten. Symbolische, creatieve & intuïtieve Coach voor vrouwelijke Ondernemers.

sillebr@thehouseofmastermind.com

An Van Goey

Ervaring in zowel Private, Public als NGO-sector in zowel uitvoerende als adviserende rollen. Creatief & Out of the Box meedenker van jouw Verhaal.

anvg@thehouseofmasterimnd.com