CORONA UPDATE

Alle mastermind sessies gaan nu online door en wat blijkt? Dat werkt natuurlijk ook supergoed (en vaak nòg efficiënter).

Het zat er al aan te komen maar nu is nog duidelijker, The House of Mastermind zal haar online aanbod uitbreiden met een heuse online community, mastermind sessies, adviesforum en online masterclasses incluis. 

Strategische Mastermind:

met Goedele Van Kerschaever

REEKS 2020 VOLZET

Je business is running, tijd om te schakelen naar jouw next level. Dat kan een overname zijn, een bestuursrol opnemen, een uitbreiding of misschien net het omgekeerde, terugkomen bij de essentie, jouw core business en jouw waarde.

In deze Strategische Mastermind, een 4-delige reeks van telkens 1 dag per kwartaal, begeleid door zaakvoerder en coach Goedele Van Kerschaever, stap je in de helikopter om te werken aan je bedrijf in de plaats van in je bedrijf.

Mastermind:

Stop Thinking Start Doing - maandelijks & regionaal

Blijf je in rondjes draaien? Geraak je maar moeilijk (of niet) vooruit? Weet je niet waar de mosterd of de klanten te halen?

Dan heb jij een klankbord nodig: om praktische of technische issues op te lossen, om nieuwe ideeën af te toetsen en om continu in actiemodus te blijven.

In onze maandelijkse Mastermind groepen leg je voor waar je op vastloopt of waar je advies over wilt en je krijgt eerlijke feedback van je collega-ondernemers.

Training

Word Mastermind leader

Voor ondernemers die zelf een mastermind groep willen opstarten. 

Je wilt je klanten of je collega-ondernemers samenbrengen in een echte mastermind maar je weet niet hoe je dat doet en of je wel alle skills in huis hebt? Deze training stoomt je klaar om topresultaten te behalen voor jouw deelnemers. Na een succesvolle training ontvang jij het Trained by The House of Mastermind Certificate.

Individueel Advies

Bij een van onze experten

Als het een uitsluitend een kwestie van mindset was, dan stond je al daar waar je wilt staan. Daarom gaan wij een stap verder. Onze adviseurs zijn getraind om je niet louter mentaal bij te staan maar ook om je te helpen vastgeroeste patronen en overtuigingen tot en met trauma’s, op te ruimen. We love shit.