Onze MASTERMIND formules

Maar eerst, wat is dat voor een beest, Masterminden?

Napoleon Hill gebruikt in zijn boek “Think & Grow Rich” (must read!) voor het eerst officieel de term “Mastermind”. Hij beschrijft het als een groep mensen die hun kennis en kunde samenbrengen om in harmonie een gemeenschappelijk doel na te streven. 

Dat doel is voor ons onze Business doen groeien. Wij brengen Ondernemers samen uit verschillende sectoren, met verschillende achtergronden en specialisaties om samen na te denken over onze Zaak. Om elkaar Advies te geven en te Ondersteunen. Om elkaar een schop onder elkaars kont te geven of een liefdevolle schouderklop naargelang. 😉 

Wat ons onderscheidt van andere Mastermindgroepen is:

Online Mastermind

NIEUWE REEKS start in januari 2021!

Je bent de enige die het kan doen maar je hoeft het niet alleen te doen. 

VIP: Mastermind & 1 op 1

NIEUWE REEKS start in januari 2021!

De Kracht van de groep en de Power van Individuele mentoring voor een nog snellere groei en resultaat.

Waarom kiezen voor een Mastermind onder de leiding van Goedele Van Kerschaever?

Ik mag dan wel spiritueel zijn, ik sta ver van het geitewollesokken cliché en dat wil ik graag zou houden. 🙂 Maar nadat ik jaren alles heel erg op wilskracht en doorzettingsvermogen heb gedaan (zowel privé als professioneel), ben ik er eindelijk achter dat dat onvoldoende is of althans, niet duurzaam, wil je helemaal jezelf kunnen zijn.

Wie ik dan was heb ik ook onder andere daardoor, lang niet geweten maar intussen kom ik er beetje bij beetje achter. En dat is een Ondernemer in de eerste plaats maar niet zomaar één. Ik ben een Intuïtieve Ondernemer die Female Leadership omarmt en als leidraad neemt voor zowel mijn persoonlijke als professionele groei. 

In onze Masterminds heb ik dan ook aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en Universele Energie maar we houden ons ver van “zweverig gedoe”. We maken steeds de vertaalslag met het “echte leven”. Dat wil zeggen dat we inzichten, of ze nu spiritueel, filosofisch of mentaal van aard zijn, altijd koppelen aan concrete actie en resultaten. Uiteindelijk is het op deze wereld dat wij onze Missie willen neerzetten. Voor minder gaan we niet. 😉 

MASTERMINDEN, dat is Ondernemen in Team, ook als solo-entrepreneur.
Dat is elkaar Inspireren, Motiveren en Activeren. 

SPECIALLEKES

Program Female Leadership

Voor Vrouwelijke Ondernemers die hun Intuïtie weer willen scherp stellen om te gaan bloeien als Ondernemer en als Vrouw. 

De volgende drie-daagse vindt plaats bij volle maan van zondagavond 28 maart tem woensdagmiddag 31 maart 2021.

Eindejaarsaanbod: combineer het Programma Female Leadership met een Mastermindtraject en krijg maar liefst €505 korting.

Training tot Mastermind Coach

NIEUWE REEKS START VOORJAAR 2021

Voor ondernemers die zelf een mastermind groep willen opstarten. 

Je wilt je klanten of je collega-ondernemers samenbrengen in een echte Mastermind maar je weet niet hoe je dat doet en of je wel alle skills in huis hebt? Deze training stoomt je klaar om topresultaten te behalen voor jouw deelnemers. Na een succesvolle training ontvang jij het Trained by The House of Mastermind Certificate.

Interesse voor een training in 2021, stuur ons een bericht.

Private Adviesraad

Voor Ondernemingen die:

Wij stellen op basis van jouw noden een ervaren Team samen dat 1 keer per kwartaal of 1 keer per trimester In Company komt Adviseren. Interesse? Contacteer ons voor een gesprek.

Individueel Advies, Mentoring of Coaching

Als het een uitsluitend een kwestie van mindset was, dan stond je al daar waar je wilt staan. Daarom gaan wij een stap verder. Onze adviseurs zijn getraind om je niet louter mentaal bij te staan maar ook om je te helpen vastgeroeste patronen en overtuigingen tot en met trauma’s, op te ruimen. We love shit.  😉 

Al onze Mastermind Coaches werken ook graag een individueel traject met je uit. Contacteer hen als je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek wenst.

Goedele Van Kerschaever

Oprichter The House of Mastermind. Ervaring als Ondernemer in retail, creatieve beroepen en rouwtherapie. Coach & Mentor, spiritueel Intuïtief Ondernemer & Heks. 

goedelevk@thehouseofmastermind.com

Dorien De Brabanter

Zaakvoerder van Ador, Hypnotherapeut, Lichaamstaalexperte, trainer & Mindset Coach. Een unieke toolkit om jou te ondersteunen op weg naar jouw Succes.

doriendb@thehouseofmastermind.com

Sille Brouwer

Kleurexpert & Transformatiementor. Zichtbaar jezelf zijn, van binnen en buiten. Symbolische, creatieve & intuïtieve Coach voor vrouwelijke Ondernemers.

sillebr@thehouseofmastermind.com