Online Mastermind

Dé Mastermind Community van Vlaanderen & Nederland

Brainstorm met collega’s uit gans Vlaanderen & Nederland vanuit je actieve zetel. Minstens om de 14 dagen kan je deelnemen aan een begeleide mastermind sessie door één van onze gecertificeerde Mastermind Coaches. Je wordt lid van onze Community met tal van voordelen. 

Live Mastermind:

Offline & regionaal

Blijf je in rondjes draaien? Geraak je maar moeilijk (of niet) vooruit? Weet je niet waar de mosterd of de klanten te halen?

Dan heb jij een klankbord nodig: om praktische of technische issues op te lossen, om nieuwe ideeën af te toetsen en om continu in actiemodus te blijven.

In onze maandelijkse Mastermind groepen leg je voor waar je op vastloopt of waar je advies over wilt en je krijgt eerlijke feedback van je collega-ondernemers. Ideaal voor wie een stevige duw in de rug wil of iets nieuws opstart (of dat nu een bedrijf, een product of een dienst is)

Nieuwe groepen starten op in september 2020 in volgende regio’s:

  • Roeselare olv Sille Brouwer
  • Brugge olv Sille Brouwer
  • Pajottenland olv Dorien De Brabanter
  • Brussel olv An Van Goey (Engelstalig)
  • Nivelles olv An Van Goey (Franstalig)

Contacteer ons voor een persoonlijk gesprek.

REEKS september 2020 – juni 2021 met An Van Goey

Deze zal doorgaan in Brussel of Mechelen, mogelijk in internationaal gezelschap (voertaal Engels). Contacteer ons voor meer info.

 

VIP Mastermind:

met Goedele Van Kerschaever

REEKS 2020 VOLZET

Je business is running, tijd om te schakelen naar jouw next level. Dat kan een overname zijn, een bestuursrol opnemen, een uitbreiding of misschien net het omgekeerde, terugkomen bij de essentie, jouw core business en jouw waarde. Misschien zelfs een nieuw bedrijf. 

In deze Strategische Mastermind, een 4-delige reeks van telkens 1 dag per kwartaal, stap je in de helikopter om te werken aan je bedrijf in de plaats van in je bedrijf.

Kandidaat voor een volgende reeks? Stuur een bericht zodat we je kunnen contacteren.

Training

Word Mastermind Coach

REEKS 2020 VOLZET

Voor ondernemers die zelf een mastermind groep willen opstarten. 

Je wilt je klanten of je collega-ondernemers samenbrengen in een echte mastermind maar je weet niet hoe je dat doet en of je wel alle skills in huis hebt? Deze training stoomt je klaar om topresultaten te behalen voor jouw deelnemers. Na een succesvolle training ontvang jij het Trained by The House of Mastermind Certificate.

Interesse voor een training in 2021, stuur ons een bericht.

Individueel Advies

Bij een van onze experten

Als het een uitsluitend een kwestie van mindset was, dan stond je al daar waar je wilt staan. Daarom gaan wij een stap verder. Onze adviseurs zijn getraind om je niet louter mentaal bij te staan maar ook om je te helpen vastgeroeste patronen en overtuigingen tot en met trauma’s, op te ruimen. We love shit.  😉 

Al onze Mastermind Coaches werken ook graag een individueel traject met je uit. Contacteer hen als je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek wenst.